Om mig

Måske kender du også til det at have en skabertrang ? At du oplever ting på din vej, der bare kalder på at du udtrykker dig kreativt. Sådan har jeg det ofte, og mine indtryk bliver til kreative udtryk.

Min kreativitet er alsidig, og jeg har i mange år kreeret ting alene, sammen med andre eller i mit professionelle virke som socialpædagog.

Mit liv har dog taget en drejning efter at jeg valgte at gå en anden vej i mit arbejdsliv. Efter 22 år som socialpædagog søgte jeg nemlig optagelse på Københavns professionshøjskole for at læse en professionsbachelor i tekstildesign, -håndværk og formidling.

I daglig tale kalder man det at læse til Tekstilformidler, og den uddannelse startede jeg på i august 2022. Det er et fuldtidsstudie og tager 3, 5 år.

Min inspiration findes mange forskellige steder; på rejser, i hverdagen eller ved at opleve andres kreative udfoldelser. Mine interesser er især genbrug og upcycling, og at vi bliver mere bevidste om vores klimaaftryk.  Det bunder i en form for opgør med brug-og-smid-væk tankegangen, og kombineres fint med en kreativ tankegang.

Du kan følge mig på Instagram @brugttilnyt og jeg kan også kontaktes på post@kristinamadsen.dk