indhold og om kvinden bag

på Royal Cph malerskole

 

Denne blog er et udpluk af nogle af de udtryk og kreative udfoldelser jeg producerer. Der vil også være inspiration jeg bliver fanget ind af.

Min kreativitet er alsidig, og jeg har i mange år kreeret ting alene, sammen med andre eller i mit professionelle virke som pædagog. At skabe noget kan jeg slet ikke lade være med, ideerne bobler frem og kun en brøkdel bliver til noget konkret.

Inspirationen findes mange forskellige steder; på rejser, i hverdagen eller ved at opleve andres kreative udfoldelser. Min interesse for genbrug bunder i en form for opgør med brug-og-smid-væk tankegangen, og kombineres fint med en kreativ tankegang.

kristinamadsen.dk – når indtryk bliver til udtryk….

 

Kan iøvrigt kontaktes på post@kristinamadsen.dk

 

You may also like

Skriv et svar