Quiltet vest af duge fra genbrug

Der findes så mange skønne duge i genbrugsbutikker, og jeg har efterhånden en fin samling. Nogle af dem med meget flotte broderier. De skal da ud og vises frem, og derfor har jeg lavet en quiltet vest af nogle af dem. Der er et par skønhedsfejl, men udover det er jeg tilfreds og rigtig glad for den.

Jeg har valgt at quilte på tværs for at bryde med de lige linjer, der var i sammensætningen af stofstykkerne. Indvendig har jeg brugt sengetøj, også fra genbrug. Skråbånd er nyt, og knappen fra min samling.

Jeg har valgt at lave lommerne ens, for at give lidt “ro” i det ellers alsidige udtryk. Jeg var udfordret med trådspændingen, og kom tilsidst i tanke om at jeg skulle da have brugt min quiltenål i maskinen stedet for standard! (det husker jeg så næste gang).

Hvis du vil se flere af mine kreativiteter, så tjek Instagram @brugttilnyt

You may also like