upcycling af tøj

Jeg er blevet rigtig glad for at anvende brugt tøj til at skabe nye ting af. Jeg har givet mig den udfordring at lave nederdele ud af skjorter. Jeg har kigget forskellige steder efter “opskrifter” at gå efter, og fandt en god youtube video med en kvinde, der udførligt viser hvordan hun har gjort. Den har jeg forsøgt at følge, og er stadig igang med at gøre mine egen erfaringer med materialer. Her er det min nr.2 nederdel, den har knapperne foran, der kan knappes op, og lommen er bevaret. Jeg har lavet læg foran og bagpå for at få den til sidde godt.

Genbrug er guld!

Her ser I mit første forsøg på at lave en nederdel af en skjorte. Den er med elastik, og blev for lille. Der er en del skønhedsfejl på den. Men så lærte jeg noget af at lave den, og nr.2 var allerede en forbedring i forhold til den første.

På sigt til jeg gerne kunne lave kjoler til mig selv, og bukser + kjoler til børn. Men et skridt af gangen….

You may also like