Det er længe siden….

Jeg har ikke postet noget på min hjemmeside længe, men det er ikke fordi, at jeg har ligget på den lade side hvad angår indtryk der forvandles til kreative udtryk.

Mit liv har taget en drejning efter at jeg valgte at gå en anden vej i mit arbejdsliv. Efter 22 år som socialpædagog søgte jeg nemlig optagelse på Københavns professionshøjskole for at læse en professionsbachelor i tekstildesign, -håndværk og formidling.

I daglig tale kalder man det at læse til Tekstilformidler, og den uddannelse startede jeg på i august 2022. Det er et fuldtidsstudie og tager 3, 5 år.

Så det er grunden til stilheden herinde; jeg har haft travlt med at vænne mig til at studere igen og jonglere en hverdag med studie og studiejobs. Jeg er vild med at læse til Tekstilformidler, og er utrolig taknemmelig for at det kan lade sig gøre.

På Instagram kan du følge mere med i hvad jeg laver af kreative udfoldelser på @brugttilnyt da jeg er mere aktiv der.

You may also like