100 dages udfordring

Fra d.7/4 til 15/7-2020 deltog jeg i The 100 day project, der går ud på at vælge sig et projekt, som man så arbejder på i 100 dage. Ideen er at der ikke er en decideret plan, men man følger processen. Det er første gang jeg var med, og valgte at prøve noget jeg aldrig har gjort før: sy et patchworktæppe. Det skulle være et stort slumretæppe til sofaen, og hurtigt indså jeg at der var meget at lære for en nybegynder. Så derfor valgte jeg undervejs at lave et babytæppe – som et slags prøvetæppe. Jeg fik derfor lavet to tæpper på de hundrede dage, og endda også nogle bogmærker + projekttasker.

Her er babytæppet, som jeg har foræret til Carla og Magnus – min skønne niece og nevø:

Jeg har brugt rester fra skjorter, duge, sengetøj + stof jeg har fået foræret. Bagsiden er et dynebetræk.

Her er det store patchworktæppe, som jeg også er stolt af at have lavet. Undervejs eksperimenterede jeg med forskellige teknikker og mønstre, som jeg fandt inspiration til på Instagram. Der findes virkelig mange rigtig dygtige folk derude, der kan skabe smukke ting.

You may also like